Waarom werken met paarden?

Paarden zijn vluchtdieren. In de kudde zijn ze afhankelijk van elkaar om te overleven. Non-verbale communicatie is een must. Paarden zijn mede hierdoor uitermate geschikt om te spiegelen. Het is directe feedback in de meest pure vorm. Het spiegelen met paarden is voor veel mensen een nieuwe en unieke ervaring. Deelnemers zijn enorm onder de indruk van de sessies en wat ze terugkrijgen aan feedback.
Paarden laten in zo’n sessie de kracht van deelnemers zien, hun innerlijke drijfveren, maar ook hun valkuilen, blokkades en patronen.

Managementtrainingen & teambuilding

Managementrainingen met paarden. Door middel van non-verbale communicatie zullen de deelnemers een paard los door een ruimte moeten leiden. In deze oefening staan leiderschap, kernkwaliteiten en valkuilen centraal. Doordat de oefening nieuw is, stappen deelnemers uit hun comfortzone en vallen terug op hun innerlijke drijfveren. De sessies met paarden geven deelnemers een helder beeld van zichzelf en elkaar!

Paardencoaching

Het paardenspiegelen is een mooie ervaring die veel inzicht geeft. Ook geschikt voor de “niet-paardenmensen”! In een individuele loswerksessie of met een parcours zul je met het paard aan de slag gaan. Het paard je laat zien wat jouw kwaliteiten en valkuilen zijn en hoe je overkomt op anderen. 

** under construction**