1

Elieske, 1 februari 2019:

Dankzij Femke loopt onze tinker Jinty nu vol zelfvertrouwen de trailer in. Femke is geduldig maar krachtig. Dit is niet alleen goed voor het paard maar zeker ook voor de

Pauline, 16 januari 2019:

in zo’n korte tijd al zo ver om mn paard op de trailer te krijgen. Femke legt alles uit en werkt heel rustig. top!

Chris, 23 augustus 2018:

Duidelijke en leerzame lessen, vandaag samen met femke gekeken hoe mijn paard op spannende obstakels reageerd om haar vervolgens te helpen ontspannen. Voor zowel mijn paard als voor mij een leerzame les en weer een stapje verder naar een betere samenwerking!

Ingena, 7 april 2018:

Vandaag van Femke gedragstraining gehad om het probleem van dominantie bij onze Fries Yentl te leren veranderen en daardoor het leiderschap van haar over te nemen. Op zeer subtiele en paardvriendelijke wijze reikt Femke tips aan die ons leerden Yentl te begrijpen en met lichaamstaal te reageren op haar gedrag zowel in de longeercirkel als op spannend buitenterrein. Femke coachte ons met engelengeduld en heeft zeer goed in de gaten wat er speelt en hoe zij dit aan de ander over kan brengen. Super blij met deze training.

Wendy, 12 februari 2018:

Femke is een heel goede instructeur. Ze weet de paarden en eigenaar heel goed aan te voelen en kan enorm goed coachen.
Ze is rustig en duidelijk.
Daarnaast neemt ze alle tijd om de eigenaar alles uit te leggen zodat deze zelf verder kan met het geleerde.
Een echte aanrade

Annemarie, 10 november 2017:

Femke is een geweldige meid en paardentrainer! Heb je een uitdaging of wil je meer leren dan zou ik zeker contact met haar opnemen!

Monique, 14 september 2017:

Femke is een topper! Mijn paardjes en ik hebben al heel veel van haar geleerd. Ze neemt alle tijd voor je en zorgt ervoor dat je zelf met je paard verder kunt.

Ze heeft me heel goed geholpen met trailer laden, grondwerk en dubbele lijnen. Waar mijn paard eerst niet eens in de buurt van de trailer durfde te komen stapt ze er na een paar sessies al heel rustig in. Van de grondwerk sessies heb ik vooral zelf heel veel geleerd, waardoor ik zelf weer verder kan en ‘nieuwe’ uitdagingen op kan lossen.

Naast leerzaam en effectief zijn haar trainingen ook nog eens heel erg leuk.

Kortom, aanrader!!!